Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Riot απόκλεισε τον Jay ‘sinatraa’ Won από το Valorant, έπειτα από έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση

*
Καθόλου θετικά δεν έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για τον Jay ‘sinatraa’ Won, έπειτα από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, καθώς η Riot Games απέκλεισε τον παίκτη του Valorant για έξι μήνες από τα επίσημα τουρνουά της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Riot στο επίσημο site του Valorant, ο Jay ‘sinatraa’ Won δεν συνεργάστηκε σωστά με την Riot πάνω στην έρευνα της υπόθεσης, έχοντας ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από τις επερχόμενες εκδηλώσεις, καθώς και την μεταφορά αυτής στις αστυνομικές αρχές. Παράλληλα, ο Won θα πρέπει να παρακολουθήσει ειδική εκπαίδευση για κανόνες συμπεριφοράς.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Jay ‘sinatraa’ Won κατηγορήθηκε από την πρώην σύντροφο του για κακοποίηση και ψυχολογική βία κατά την διάρκεια της εννεάμηνης σχέσης τους. Η Riot πάνω στις κατηγορίες αναφέρει πως ο Won παραποίησε τις κατηγορίες της και προχώρησε σε ψευδείς δηλώσεις, ενώ παράλληλα δεν συνεργάστηκε με την έρευνα όπως θα άρμοζε σε έναν επαγγελματία παίκτη του Valorant.

Ο Jay ‘sinatraa’ Won από την δική του μεριά ζήτησε δημόσια συγνώμη για το ζήτημα και αναφέρει πως η κατάσταση είναι “μια ευκαιρία για τον ίδιο να δείξει μια καλύτερη εικόνα του εαυτού του”.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*