Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo προειδοποιεί για υπερφορτωμένους servers τα Χριστούγεννα

*
Μέσω ενός post στο Twitter, η Nintendo ανακοίνωσε πως αναμένεται πολύ έντονη κίνηση στους servers της τα Χριστούγεννα του 2021. Συμβουλεύει τους παίκτες που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν αγορές, να το κάνουν πριν τις 25 Δεκεμβρίου 2021.

Η ελεύθερη μετάφραση του ιαπωνικού tweet έχει η εξής:


"Αυτό το Σαββατοκύριακο, περιμένουμε είσοδο απο πάρα πολλούς χρήστες στους servers της Nintendo. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως την καθυστέρηση δημιουργίας ενός λογαριασμού.

Συμβουλέυουμε τους χρήστες μας που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του Nintendo Switch Family για πρώτη φορά, να δημιουργήσουν τους λογαριασμούς τους πριν το Σαββατοκύριακο".

Η έγκαιρη προειδοποίηση της Nintendo, έρχεται να ακολουθήσει το μεγάλο downtime που είχε πέρυσι τέτοια εποχή λόγω του ίδιου προβλήματος. Οι χρήστες τα Χριστούγεννα του 2020 ανέφεραν πως είχαν προβλήματα στη λήψη παιχνιδιών, αλλά και στην αγορά τους. Χρειάστηκε μια ολόκληρη μέρα για να επανέλθει το Nintendo eShop.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*