Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft κατέθεσε εμπορικό σήμα για το Kalimba

Η Microsoft κατέθεσε πρόσφατα εμπορικό σήμα για κάτι που ονομάζεται Kalimba, όπως φαίνεται και στο παρακάτω screenshot. Σύμφωνα με τα πρότυπα class 9 (games) και class 41 (online games) φαίνεται πως πρόκειται για ένα νέο IP. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιωθεί η παραπάνω πληροφορία.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer ανακοίνωσε στο τελευταίο podcast του Major Nelson πως «το φθινόπωρο του 2015 θα είναι τρελό», θέλοντας έτσι να teasάρει το επερχόμενο line-up του Xbox. Τέλος, στους επερχόμενους τίτλους που έχουν επιβεβαιωθεί για το Xbox One (για το επόμενο έτος) περιλαμβάνονται τα Rise of the Tomb Raider, Halo 5: Guardians και το Quantum Break.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill_dep
    • Alan wake δεν ακουω και νομιζω τρολαρουν εκει στην ms... Αν δεν βγαλουν 2 σε αυτο που θα βγαλουν...... Α!!! Και ενα καλο Banjo φυσικα...

*