Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft teaseάρει ένα νέο Minecraft AR game για κινητά

*
H Microsoft ξεκίνησε να διαφημίζει κάτι που εικάζεται πως είναι ένα νέο Minecraft game για κινητά με υποστήριξη της τεχνολογίας AR. Ο κολοσσός του Redmond παρουσίασε στο τέλος του Build 2019 keynote ένα video, στο οποίο μια κοπέλα φαίνεται να ασχολείται με το δημοφιλές παιχνίδι σε συνθήκες επαυξημένης πραγματικότητας μέσω ενός κινητού τηλεφώνου. Στο ίδιο video, o creative director του franchise, Saxs Persson, φαίνεται να αφήνει το κινητό του έξω από το Washington State Convention Center (όπου και λαμβάνει χώρα το Build) και η συγκεκριμένη κοπέλα το παίρνει στα χέρια, υποδεικνύοντας έτσι ότι έρχεται σε επαφή με κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και το αν θα δούμε κάτι στη λογική του Pokemon Go, αλλά τα πάνω από 500 εκατομμύρια downloads της εν λόγω εφαρμογής, ίσως έχουν ρίξει το απαραίτητο λάδι στη φωτιά. Η Microsoft δεν ανακοίνωσε τίποτα περαιτέρω και το teaser σημειώνει ότι θα μάθουμε περισσότερα για το project στις 17 Μαϊου, στο πλαίσιο των 10ων γενεθλίων για το franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*