Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε από την Ustwo το Monument Valley 3

*
Η Ustwo επιβεβαίωσε πως εργάζεται ήδη πάνω στο Monument Valley 3, μέσα από μια αγγελία που ανέβασε στα social media. Η εταιρεία σημειώνει πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για την ημερομηνία διάθεσης του τρίτου μέρους της σειράς και όπως φαίνεται, ίσως δούμε και κάποια αλλαγή κατεύθυνσης, μιας και το studio αναζητά game director. Ο νέους υπεύθυνος του project θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα καλά στοιχεία των Monument Valley και Monument Valley 2, δίνοντας όμως και μια ξεχωριστή και πιο «φρέσκια» νότα στο παιχνίδι.

Το πρώτο Monument Valley κυκλοφόρησε για συσκευές iOS το 2014 και χαρακτηρίστηκε από την έξυπνη μείξη στοιχείων 2D και 3D. Μάλιστα, η εμφάνισή του στον τρίτο κύκλο της σειράς House of Cards εκτόξευσε τις μετοχές του και έτσι το 2017 ήρθε το sequel, το Monument Valley 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*