Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 trailer για το Take on Mars

Στην Ε3 2013 η Bohemia Interactive είχε αποκαλύψει το Take on Mars, ένα space sim που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC. Από τότε, έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι και η ανάπτυξή του έχει προχωρήσει αρκετά. Μάλιστα από τα τέλη του 2013 είναι διαθέσιμο μέσω του Steam Early Access και έως το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται η Beta του τίτλου. Τα space exploration sims μπορεί να μοιάζουν όλα λίγο-πολύ μεταξύ τους, όμως το Take on Mars καταφέρνει να ξεχωρίσει λόγω του ότι περιλαμβάνει πραγματικές τοποθεσίες και προσομοιώσεις του Άρη, της Σελήνης αλλά και των όσων βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη Γη, όπως για παράδειγμα ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός.



Επιπλέον, οι παίκτες θα κληθούν να φέρουν εις πέρας μία από τις αποστολές που ακόμα βρίσκονται στα πλάνα της ανθρωπότητας. Να εποικίσουν έναν άλλο πλανήτη. Στο trailer που ακολουθεί και προβλήθηκε στο πλαίσιο της Ε3 2015, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ορισμένες από τις καταπληκτικές τοποθεσίες του παιχνιδιού και να πάρετε μια γεύση από το νέο survival multiplayer mode.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*