Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του το Dungeons & Dragons: Dark Alliance

*
Ο publisher Wizards of the Coast και η developer Tuque Games ανακοίνωσαν πως το Dungeons & Dragons: Dark Alliance, το νέο third person action RPG που βασίζεται στο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι, θα προστεθεί στο Xbox Game Pass όταν κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου 2021.

Το Dark Alliance τοποθετεί τους παίκτες στον έλεγχο ενός από τους 4 ήρωες, ο καθένας με τα δικά του special abilities και μοναδικές κινήσεις, για να πολεμήσουν στις παγωμένες εκτάσεις του Icewind Dale. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει online co-op 4 παικτών ενώ υπάρχει η δυνατότητα cross-play μεταξύ PC και Xbox.


Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Microsoft Store) στις 22 Ιουνίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*