Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη σε κονσόλες Xbox η beta του Xbox Cloud Gaming (trailer)

To cloud gaming δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις ανακοινώσεις με αφορμή τα 20 χρόνια του Xbox. Έτσι λοιπόν οι κάτοχοι Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X σε 25 περιοχές έχουν πλέον πρόσβαση στη beta του Xbox Cloud Gaming, με την προϋπόθεση ότ έχουν ενεργή συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate. To rollout θα πραγματοποιηθεί σταδιακά σε όλες τις περιοχές που υποστηρίζεται η υπηρεσία. Είναι ένας τρόπος να δοκιμάσετε παιχνίδια πριν τα κατεβάσετε στην κονσόλα σας και επιπλέον όσοι έχουν παραμείνει στο Xbox One θα αποκτήστουν πρόσβαση σε τίτλους που είναι διαθέσιμοι μόνο στα συστήματα νέας γενιάς της Microsoft, όπως το Recompile, το The Medium και το The Riftbreaker. Η βιβλιοθήκη των προσφερόμενων παιχνιδιών θα επεκτείνεται διαρκώς και μάλιστα στις αρχές του 2022 θα προστεθεί και το Microsoft Flight Simulator.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*