Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεύτερο update που βελτιώνει τις επιδόσεις του PS5

*
Μόνο δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την κυκλοφορία του PS5 και την αυγή της νέας γενιάς κονσόλων και η Sony κυκλοφορεί ήδη το δεύτερο update που θα εισάγει βελτιώσεις στις επιδόσεις της κονσόλας. Δυστυχώς, παρόμοια με το πρώτο update, δεν γίνεται σαφές το τι ακριβώς αλλάζει, καθώς το μόνο που παρέχεται στους χρήστες είναι ένα άκρως λακωνικό patch note, το οποίο απλά λέει το αυτονόητο: “Το update του λογισμικού συστήματος βελτιώνει τις επιδόσεις του συστήματος”.

Μέχρι στιγμής, χάρη στο πρώτο update διόρθωσε το bug που υπήρχε με το download queue, παρόλα αυτά παραμένουν αρκετά ακόμα πράγματα που πρέπει να εξεταστούν στο άμεσο μέλλον, όπως είναι λογικό σε κάθε launch μίας νέας κονσόλας. Τέλος, το system update 20.02-02.26.00 θα έχει μέγεθος 886 MB, παρόμοια με το προηγούμενο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*