Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρκετές πληροφορίες στο νέο trailer για το Command and Conquer Remastered

Οι Petroglyph Games και Lemon Sky Studios, υπεύθυνες για την δημιουργία του Command and Conquer Remastered, δημοσίευσαν ένα νέο trailer στο όποιο βλέπουμε τι βελτιώσεις έγιναν σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα προσφέρει ανάλυση 4Κ, αναθεωρημένο UI, βελτιώσεις στα controls και αναβαθμισμένα cutscenes. Υπέυθυνος για τον ήχο είναι ο συνθέτης του αρχικού παιχνιδιού Frank Klepacki. Το soundtrack του παιχνιδιού περιλαμβάνει 7 ώρες από τραγούδια συμπεριλαμβανομένων κρυφών και ακυκλοφορητων κομματιών από τα αρχικά παιχνίδια. Τέλος, τα κομμάτια είναι customisable μέσω του in-game jukebox.


Το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού έχει επίσης αναδημιουργηθεί για να προσφέρει στον παίχτη μια μοντέρνα εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε custom games, 1v1 quick match, όλα με ένα matchmaking system και in-game leaderboard.
Tέλος, το bonus υλικό περιλαμβάνει το Skirmish Mode για το Tiberium Dawn, replay, Observer Mode, zoom controls για την κάμερα, unit queuing, quick save, ένα bonus gallery και τον map editor.
Το Command and Conquer Remastered περιλαμβάνει τα Tiberian Dawn και Red Alert καθώς και τα 3 expansion pack. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*