Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε επίσημα το LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone Set (video)

Η LEGO Group αποκάλυψε το LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone Set, που θα είναι διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου 2022, με τιμή $69,99. Ένα από τα πλέον αγαπημένα επίπεδα των παιχνιδιών Sonic the Hedgehog έρχεται και πάλι στο προσκήνιο χάρη στον 24χρονο Viv Grannell, η ιδέα του οποίου απέσπασε πάνω από 10.000 θετικές ψήφους στην πλατφόρμα LEGO Ideas.





Το LEGO Ideas Sonic the Hedgehog Green Hill Zone Set αποτελείται από 1.125 κομμάτια, μεταξύ των οποίων πέντε μίνι φιγούρες, Sonic, Crabmeat, Moto Bug, Dr. Eggman και Phantom Ruby. Ακόμα, το πακέτο θα προσφέρει TV monitor power-ups, το Eggman's Egg Mobile, gems, δέκα κουτιά από χρυσά δαχτυλίδια και ένα Technic για να εκτοξεύετε τον Sonic και την παρέα του τον αέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*