Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποδράστε από τη ρουτίνα με το νέο διαφημιστικό για το PlayStation 4 (trailer)

Ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα αποτελεί το νέο διαφημιστικό video για το PlayStation 4 που δημοσιεύτηκε από τη Sony Interactive Entertainment. Αυτό έχει τίτλο “It’s Time to Play” και την εμφάνισή τους κάνουν χαρακτήρες από τα Monster Hunter World: Iceborne, Crash Team Racing Nitro-Fueled, Fortnite, God of War, FIFA 20, Final Fantasy VII Remake κ.α.

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε οτι οι αποστολές PS4 στα καταστήματα έχουν φτάσει τα 102.8 εκατομμύρια, όπως ανακοίνωσε η Sony στα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα για την περίοδο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Με αυτά τα δεδομένα, το PS4 έγινε η δεύτερη σε πωλήσεις οικιακή κονσόλα όλων των εποχών, με μόνο το PS2 να βρίσκεται από πάνω με 155 εκ. συστήματα, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί το αρχικό PlayStation με 102.49 εκ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*