Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώσεις για το Call of Duty: Warzone στις 21 Απριλίου

*
Η Treyarch και η Activision ανακοίνωσαν μέσω tweet, πως το τέλος πλησιάζει στο Call of Duty: Warzone στις 21 Απριλίου. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για το τέλος του παιχνιδιού αλλά μάλλον για το τέλος των Zombies, καθώς ολόκληρη η περιοχή της Verdansk έχει πλέον μολυνθεί. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά από το, μικρής διάρκειας tease, παρατηρείται ένα κίτρινο χρώμα που υπαινίσσεται ίσως κάποια καταστροφή πυρηνικού περιεχομένου. Πρόσφατα μάλιστα υπήρχαν ορισμένες ενδείξεις με πυρηνικά όπως η τυχαία εκτόξευση πυραύλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μόλυνση έχει πλέον εξαπλωθεί προς το βορρά ως το Superstore και η μόνη λύση που διαφαίνεται είναι ο βομβαρδισμός του χάρτη για την πλήρη καταστροφή του. Το Call of Duty: Warzone είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*