Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Tokyo Chronos για συσκευές VR

*
Η MyDearest σε συνεργασία με την Sekai Project, ανακοίνωσαν το Tokyo Chronos για τις τρεις μεγαλύτερες πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας. Πιο συγκεκριμένα, το επερχόμενο παιχνίδι μυστηρίου θα κυκλοφορήσει για τα PlayStation VR, Steam VR και Oculus (Go και Rift) εντός του Δεκεμβρίου. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει Αγγλικά, Ιαπωνικά και Κινεζικά και στο δυναμικό της ομάδας ανάπτυξης βρίσκονται κάποια γνωστά ονόματα του χώρου όπως οι Haruki Kashiwakura (Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise), Kou Segawa (Najo Suki Shoujo), Kazuma Miki (Sword Art Online) και LAM. Το σενάριο είναι αρκετά κρυπτικό για την ώρα, στο οποίο ξεδιπλώνεται η ιστορία μίας οκταμελούς παιδικής παρέας. Ενώ όλα κυλούσαν κανονικά, κάποια αναπάντεχη παύση της ροής του χρόνου προκάλεσε την μεταφορά των ηρώων σε ένα έρημο, κατά τα φαινόμενα, Shibuya. Σαν να μην έφτανε αυτό, όλοι εξαφανίζονται ένας προς έναν χωρίς να έχει αποκαλυφτεί ο ένοχος.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο αναμένουμε στις 5 Ιουλίου, στα πλαίσια του Anime Expo στο Los Angeles.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*