Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αδιανόητο: Το GameStop αυτοχαρακτηρίζεται ως αλυσίδα με είδη πρώτης ανάγκης για να παραμείνει ανοιχτό εν μέσω πανδημίας!

*
Με ένα εσωτερικό μεμο, η διοίκηση του GameStop πιέζει τους εργαζομένους να κρατήσουν τα καταστήματα ανοιχτά και ακόμη και να αντιταχθούν στις αρχές, παρά τις εντολές που υπάρχουν για την προστασία από την πανδημία. Ο Κυβερνήτης της Pennsylvania, Tom Wolf, έδωσε εντολή να κλείσουν όλα τα καταστήματα που δεν έχουν είδη πρώτης ανάγκης από την Πέμπτη για την προστασία του κοινού και των υπαλλήλων, ενώ το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι επεμβάσεις του κράτους σε όποια επιχείρηση δεν συμμορφωθεί. «Λόγω του ότι τα προϊόντα που πουλάμε ενισχύουν την εμπειρία των πελατών για να δουλέψουν από το σπίτι, θεωρούμε ότι το GameStop χαρακτηρίζεται ως αλυσίδα πρώτης ανάγκης και γι’ αυτό τα καταστήματά μας θα παραμείνουν ανοιχτά αυτήν την περίοδο. Έχουμε πληροφορίες πως οι αρχές θα επισκεφθούν τα καταστήματά μας για να τα κλείσουν. Οι υπεύθυνοι καλούνται να επιδείξουν το επισυναπτόμενο έγγραφο, όταν τους ζητηθεί», αναφέρει χαρακτηριστικά το memo. Όπως είναι λογικό, οι υπάλληλοι έχουν ξεσηκωθεί και υπάρχει μια γενικότερη αναστάτωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*