Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγελία μαρτυρά νέο Mario Party από την NDCube για το Nintendo Switch

*
Η NDCube φαίνεται πως ψάχνει άτομα για το νέο της Mario Party game που θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch. Κάτι τέτοιο μαρτυρά τουλάχιστον νέα αγγελία την οποία και εντόπισε το Nintendo Memories στο Twitter. Η NDCube έχει ετοιμάσει ένα σχετικό διαφημιστικό που αναφέρει πως η ομάδα αναζητά συνεργάτες για μελλοντικό νέο game στη σειρά, χωρίς ωστόσο να μαρτυρά κάτι παραπάνω. Η NDCube έχει αναλάβει τη σειρά από το 2012 και το franchise έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία. Η φύση του Nintendo Switch δε, σε συνδυασμό με την τεράστια εμπορική του επιτυχία, είναι σίγουρα μια φόρμουλα επιτυχίας και ένα νέο Mario Party σίγουρα θα καταφέρει να βγάλει άμεσα τα λεφτά της όποιας επένδυσης. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*