Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα διπλά αυτό το Σαββατοκύριακο σε Call of Duty: Warzone και Modern Warfare

*
Οι παίκτες των Call of Duty: Warzone και Modern Warfare έχουν μια τελευταία ευκαιρία να ανεβάσουν το επίπεδο του Battle Pass τους. Πιο συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα τρέξει το τελευταίο XP event στο Call of Duty: Warzone και στη δεύτερη σεζόν του Modern Warfare‘s Season 2. Κατά τη διάρκειά του οι παίκτες θα κερδίζουν double XP, double weapon XP και double tier progression στο Battle Pass.

Το event θα ξεκινήσει την Παρασκευή 3 Απριλίου, ώρα Ελλάδας 20:00μμ και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 6 Απριλίου, την ίδια ώρα. Πρόκειται για το τελευταίο event του είδους για τη δεύτερη σεζόν του Modern Warfare, μιας και από την Τρίτη 7 Απριλίου αρχίζει η τρίτη σεζόν, που θα φέρει αλλαγές στους χάρτες, νέους operators αλλά και το Modern Warfare 2 Campaign Remastered.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*