Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στις 26 Μαρτίου μέσω Steam το Infinite Crisis

Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. το MOBA Infinite Crisis που αναπτύσσεται από την Turbine και βασίζεται στο DC universe, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω Steam στις 26 Μαρτίου. Το παιχνίδι βρισκόταν σε φάση open beta για περισσότερο από ένα χρόνο, όχι όμως στην πλατφόρμα της Valve, όπου μόλις απέκτησε τη δική του σελίδα. «Έχουμε σχεδιάσει, ενημερώσει και ρυθμίσει όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού με βάση το feedback των παικτών και τώρα είμαστε έτοιμοι για το λανσάρισμά του στις 26 Μαρτίου», δήλωσε ο executive producer Jeffrey Steefel. Το Infinite Crisis περιλαμβάνει όλα τα μεγάλα ονόματα από τους 52 κόσμους του DC universe. Έτσι οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους αγαπημένους υπερήρωες όπως οι Superman, Wonder Woman, Green Lantern και Batman. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video όπου εξηγούνται αναλυτικά οι διάφοροι μηχανισμοί του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*