Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber δηλώνει πως η Warner Bros. απειλεί να καταστρέψει το κανάλι του

*
Ένας YouTuber και modder του Mortal Kombat υποσηρίζει ότι η Warner Bros. απειλεί να καταστρέψει το κανάλι του. Ο γνωστός και ως ToastedShoes, ένας Αυστραλός YouTuber με περισσότερους από 800.000 συνδρομητές και 1,7 εκ. ακόλουθους στο TikTok, δηλώνει πως έλαβε ειδοποίηση περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων απευθείας από την Warner Bros, που του ζητάει να σβήσει όλα τα videos του Mortal Kombat 1 από το κανάλι του.

"Σήμερα το πρωί έλαβα μια ειδοποίηση παραβίασης IP απευθείας από την Warner Brothers που έλεγε ότι τα mod του Mortal Kombat στο περιεχόμενό μου "παραβιάζουν" τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τους. Μου ζητήθηκε να διαγράψω όλα τα videos του Mortal Kombat 1 από το κανάλι μου, διαφορετικά θα εκδώσουν προειδοποιήσεις περί πνευματικών δικαιωμάτων και ουσιαστικά θα διαγράψουν το κανάλι μου στο σύνολό του", έγραψε ο ToastedShoes.


"Για πάνω από έξι μήνες, η Warner Brothers είχε μηδενικά προβλήματα με τους ανθρώπους που δημιουργούν mods για το παιχνίδι και ο ίδιος ο [Ed Boon, δημιουργός του Mortal Kombat] έχει μοιραστεί αμέτρητα videos και clips όπου επαινεί τα mods. Τα clips των mods μου έχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές σε όλες τις πλατφόρμες που μου επέτρεψαν να επιστήσω την προσοχή στο παιχνίδι καθώς και να συνεχίσω να υποστηρίζω την ομάδα προγραμματιστών με τους οποίους συνεργάζομαι".

"Η ομάδα των modders μου εργάζεται μαζί μου τόσο με σύμβαση μερικής όσο και πλήρους απασχόλησης και τα έσοδα από αυτά τα βίντεο πληρώνουν τους μισθούς τους".

"Δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω με τη Warner Brothers ή να ρωτήσω τι ακριβώς θεωρούν ότι παραβιάζει τα πνευματικά τους δικαιώματα. Φαίνεται επίσης ότι είμαι ο μόνος δημιουργός περιεχομένου που γνωρίζω ότι έχει του έχει σταλεί ειδοποίηση να παραιτηθεί από ό,τι έχει σχέση με τη Warner Brothers", πρόσθεσε ο Toasted, προτού επιβεβαιώσει ότι με βάση αυτή την εξέλιξη, δεν έχει άλλη επιλογή από το να "αφαιρέσει όλα τα videos από το κανάλι του".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*