Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YouTuber αποκαλύπτει το πως υλοποιείται το Ascend στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (videos)

Η ικανότητα Ascend που έχει ο Link στο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και τώρα έχουμε μια ευκαιρία να μάθουμε πως ακριβώς λειτουργεί. Όταν ανεβαίνει, ο Link περνάει μέσα από ένα συμπαγές αντικείμενο, που μπορεί να είναι βράχος ή κάποιο ταβάνι και αυτό οπτικοποιείται με μια σκοτεινή οθόνη που περιλαμβάνει στροβιλισμούς πράσινου χρώματος. Πρόσφατα, το κανάλι του YouTube, Boundary Break δημοσίευσε ένα video που παρουσιάζει το πως ακριβώς υλοποιείται το Ascend.

Ουσιαστικά, ο Link μεταφέρεται σε ένα κυβικό πρίσμα, με το περιβάλλον γύρω του να εξαφανίζεται και να φορτώνεται ξανά. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video.




Επίσης, μπορείτε να δείτε πως φορτώνει το παιχνίδι όταν ο Link ταξιδεύει στα έγκατα της γης και στον ουρανό. Στην πρώτη περίπτωση, το περιβάλλον φορτώνει γύρω από τον Link καθώς πέφτει μέσα από ένα τούνελ. Όταν έφτασε στα The Depths, ο YouTuber κατάφερε να αφαιρέσει τον φωτισμό και τα εφέ για να αποκαλύψει την ανάγλυφη οροφή του περιβάλλοντος, με την περιοχή να είναι πλήρως ορατή.

Εν τω μεταξύ, όταν βρίσκεται ψηλά στον ουρανό, η Hyrule είναι ορατή ανά πάσα στιγμή και με κατεβασμένη την αποκαλύπτεται το έδαφος με την παραμικρή λεπτομέρεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*