Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

YOLO News: Ισπανός streamαρε σχεδόν 6 ώρες το Silent Hill 2 Remake

*
H πραγματικότητα μάς εκπλήσσει κάθε μέρα και περισσότερο και στα σημερινά YOLO News, ένας Ισπανός έκανε stream το Silent Hill 2 Remake σχεδόν για 6 ώρες! Ο χρήστης MenosTrece ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες μια μετάδοση στο Twitch του που αφορούσε το Silent Hill 2 Remake και μάλιστα την έκδοση του PC. Το πως έχει φτάσει στα χέρια του, ουδείς γνωρίζει, αλλά επίσης δεν γνωρίζει κανείς πότε λήγει και το σχετικό embargo από την Konami.

Τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν λάβει προς το παρόν κώδικα από την Konami και τη CD Media, γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο αχαρτογράφητα για όποιο συμπέρασμα. Όπως και να ‘χει, αν θέλει κανείς να δει το stream, μπορεί να το απολαύσει στη συνέχεια του άρθρου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*