Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς "κόκκινες γραμμές" και εξαιρέσεις η λίστα παιχνιδιών του Xbox που θα πάει στο PlayStation, σύμφωνα με Insider

*
Επιπλέον παιχνίδια του Xbox ίσως μεταφερθούν το PlayStation 5 το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του Windows Central, αυτή η νέα στρατηγική της Microsoft έχει την κωδική ονομασία “Latitude” στο εσωτερικό της εταιρείας.

"Βρίσκονται ήδη σε ανάπτυξη για το PlayStation περισσότερα επερχόμενα παιχνίδια της Microsoft", ισχυρίζετι ο ιστότοπος. "Τουλάχιστον προς το παρόν, είναι παιχνίδια που λογικά θα περιμένατε".


Ωστόσο, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, πρόσθεσε ο συντάκτης. "Από ό,τι έχω ακούσει, η Microsoft πιέζει να μην υπάρχει "κόκκινη γραμμή" για το ποια παιχνίδια θα μπορούσαν να έρθουν στο PlayStation και όλα περιστρέφονται γύρω από την εντολή του [CEO] Satya Nadella και της CFO Amy Hood, προκειμένου να αυξήσουν τα περιθώρια κέρδους κάθε τμήματος". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*