Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox: Θετικό ισοζύγιο στο τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού έτους με άνοδο για το Game Pass

*
Θετικό ήταν για το Xbox το τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2022- 2023, που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου. Την περίοδο αυτή τα έσοδα του τμήματος gaming της Microsoft αυξήθηκαν σε $36 εκ. και αντιστοιχούν σε άνοδο κατά 1% από έτος σε έτος. Τα έσοδα από περιεχόμενο και υπηρεσίες αυξήθηκαν κατά 5% από χρονιά σε χρονιά, καθοδηγούμενα από την ανάπτυξη στον τομέα του περιεχομένου από τρίτες εταιρείες και του Xbox Game Pass, όμως αντισταθμίστικαν από την σε ποσοστό 13% μείωση των πωλήσεων hardware.

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο αναλυτή, @DomsPlaying, το τέταρτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους, οι πωλήσεις του Xbox ήταν περίπου $3,49 δισ. η δεύτερη υψηλότερη επίδοση μετά το τέταρτο τρίμηνο του 2020- 2021.


Οι συνολικές πωλήσεις του τμήματος gaming της Microsoft για όλο το έτος ήταν σχεδόν $15,47 δισ.

"Θέσαμε νέα υψηλά για το τέταρτο τρίμηνο για τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες με οδηγό τις δυνατές πωλήσεις σε κονσόλες και τον μηνιαίο αριθμό ενεργών συσκευών. Και είδαμε ρεκόρ ενασχόλησης για το τέταρτο τρίμηνο σε όλο το Game Pass, με τις ώρες παιχνιδιού να αυξάνονται κατά 22% από έτος σε έτος", σημείωσε ο CEO της Microsoft, Satya Nadella.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*