Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview: In-engine πλάνα από το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater (trailer)

H Konami μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο remake του Metal Gear Solid 3. Τα πλάνα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Xbox Partner Preview live stream και σας θυμίζουμε ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού βασίζεται στην Unreal Engine 5. Το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες στο πλαίσιο ενός PlayStation Showcase και αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Η Konami περιγράφει το παιχνίδι ως ένα "πιστό remake". “Μια νέα γενιά παικτών και πιστοί fans θα βιώσουν την ιστορία του δημοφιλούς Big Boss και θα γίνουν μάρτυρες του πως διαμορφώθηκε ο θρύλος του στο Operation Snake Eater".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Φαίνεται ότι το το Metal Gear Solid Δ: Snake Eater ή αλλιώς το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater θα είναι καταπληκτικό game.
      Απίστευτα γραφικά, απλά οι αλιγάτορες/κροκόδειλοι δεν μου άρεσαν διότι μου φάνηκαν ψεύτικοι (σαν πλαστικοί κοιτώντας το πρόσωπό τους).
      Κακά τα ψέματα ή κληρονομιά που είχε αφήσει ο πρωτότυπος είναι μεγάλη και χωρίς το Hideo Kojima στο τιμόνι, τα πράγματα είναι υπερβολικά δύσκολα.
      Για εμένα το Metal Gear Solid 3: Snake Eater ήταν απίστευτος τίτλος.
      Μακάρι να τα καταφέρουν και όταν με το καλό κυκλοφορήσει να ανταποκριθεί στις υπάρχουσες απαιτήσεις και προσδοκίες.

*