Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Partner Preview - FBC: Firebreak λέγεται ο πρώτος multiplayer τίτλος της Remedy Entertainment (trailer)

Έκπληξη από το πουθενά ήταν το FBC: Firebreak, ένα παιχνίδι 3-player co-op που ετοιμάζει η Remedy Entertainment. Θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με τα Control και Alan Wake ενώ θα κάνει στροφή στην προοπτική πρώτου προσώπου, με ένα μίγμα δράσης και τρόμου για τρεις παίκτες.

Οι παίκτες θα πρέπει να εξολοθρεύουν ορδές εχθρών, καθώς διασχίζουν πίστες για να φτάσουν στην άλλη άκρη, αντιμετωπίζοντας διάφορα εμπόδια στο μεταξύ. Η συνεργασία φαίνεται βασικό κομμάτι της εξίσωσης, οπότε η τριάδα θα πρέπει να παραμένει ενωμένη ειδάλλως θα γνωρίσουν γρήγορο θάνατο.

Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο το 2025 για Xbox Series X|S και PC, ενώ θα λανσαριστεί απευθείας και στο Xbox Game Pass, οπότε φαίνεται πως θα αποτελεί τίτλο επί πληρωμή που οι συνδρομητές Game Pass θα μπορούν να απολαύσουν χωρίς επιπλέον κόστος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*