Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Τρεις νέες κονσόλες Xbox Series X|S αποκαλύφθηκαν (trailer)

Η Microsoft επενδύει ακόμη περισσότερο στο Xbox hardware, ανακοινώνοντας τρεις νέες κονσόλες που θα διατεθούν προς πώληση μέσα στη χρονιά.

Πρώτη ήταν η λευκή, all-digital Xbox Series X με χωρητικότητα 1TB και τιμή στα 449.99$. Οπτικά δεν αλλάζει κάτι συγκριτικά με την τρέχουσα κονσόλα, πέραν της μονάδας δίσκων που απουσιάζει και του νέου, λευκού χρώματος.


Σειρά είχε ένα λευκό Xbox Series S με χωρητικότητα 1TB και τιμή στα 349.99$. Όπως πρόσφατα είδαμε στα ράφια ένα μαύρο Xbox Series S με χωρητικότητα 1TB, έτσι τώρα βλέπουμε την αντίστοιχη λευκή έκδοση, οπότε πρακτικά κάθε κονσόλα Xbox Series X|S θα διατίθεται σε μαύρο ή λευκό μετά την παραπάνω κυκλοφορία.

Τέλος, ένα Xbox Series X Galaxy Black Edition με χωρητικότητα 2TB θα διατεθεί σε περιορισμένα τεμάχια. Έχει μαύρο χρώμα, με πράσινες πιτσιλιές χρώματος στο σώμα που θυμίζουν τον νυχτερινό ουρανό. Η συγκεκριμένη κονσόλα θα κοστίζει 599.99$.

Πριν την παρουσίαση των παραπάνω κονσολών, η Sarah Bond, πρόεδρος του Xbox, δήλωσε πως η εταιρεία ήδη έχει ρίξει το βάρος της στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς κονσολών τονίζοντας την διάθεση της Microsoft να επενδύσει στο Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*