Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Νέο trailer για το State of Decay 3

Έχουν περάσει έξι χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου τίτλου της σειράς State of Decay και τέσσερα μετά το αρχικό trailer που είχε φανερωθεί για την επερχόμενη κι αναμενόμενη κυκλοφορία της τρίτης εκδοχής της, έχουμε ξανά νέο περιεχόμενο για το State of Decay 3. Πρόκειται πάλι για ένα νέο trailer, το οποίο παρουσιάστηκε από τη δημιουργό της σειράς, Undead Labs και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase.

Το trailer είναι γεμάτο από ζόμπι και μεταλλαγμένα τέρατα, σε ένα περιβάλλον που θα βρουν αρκετά οικείο οι θαυμαστές της σειράς. Δυστυχώς όμως για αυτούς δεν έγιναν γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για τον τίτλο, οπότε μέχρι τότε θα αρκεστούμε στο trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*