Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Φρέσκο gameplay από το Assassin’s Creed Shadows (trailer)

Το Assassin’s Creed Shadows αποκαλύφθηκε επίσημα πρόσφατα, όμως αγνοούνται πολλές λεπτομέρειες για το gameplay του τίτλου που θα διαδραματίζεται στην Ιαπωνία. Γνωρίζαμε πως δύο πρωταγωνιστές, ο Yαsuke και η Naoe, θα βρίσκονται στη διάθεση των παικτών, αλλά σήμερα είδαμε στην πράξη πώς διαφοροποιούνται.

Ο Yasuke είναι πιο ωμός στην προσέγγισή του, έχοντας τεράστια δύναμη που αξιοποιεί για να εκτοπίζει τον εχθρό και να υπερισχύει στις μάχες σώμα με σώμα. Από την άλλη, η Naoe κινείται στα σκοτάδια και αξιοποιεί το περιβάλλον και το οπλοστάσιό της για να φτιάξει τις ιδανικές συνθήκες προκειμένου να επιτεθεί. Βλέπουμε πως μπορεί να ρίξει μερικές λάμπες από απόσταση, δημιουργώντας σκοτάδι, για παράδειγμα.


Το Assassin’s Creed Shadows θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*