Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Επίσημη παρουσίαση για το Life is Strange: Double Exposure (trailer)

Στην ανακοίνωση του νέου τίτλου της σειράς παιχνιδιών Life is Strange προχώρησε η Square Enix και το στούντιο Deck Nine Games, κατά την παρουσίαση της στο Xbox Games Showcase. To Life is Strange: Double Exposure, όπως θα είναι η πλήρης ονομασία του νέου τίτλου θα αποτελέσει ένα νέο, αυτοτελές κεφάλαιο στην κοινή ιστορία των τίτλων κι αυτή τη φορά θα αφηγείται την ιστορία του Max Caulfield, ο οποίος βρίσκει νεκρή τη φίλη του, Safi και προσπαθεί να βρει τους υπαίτιους για τη δολοφονία της, σε μία ιστορία που αγγίζει και πάλι αρκετά μεταφυσικά και φιλοσοφικά θέματα.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου για PS5, Xbox Series και υπολογιστές, ενώ αργότερα θα έρθει κι η έκδοση για το Nintendo Switch. Επιπλέον, όσοι παραγγείλουν την Ultimate έκδοση του τίτλου, θα έχουν πρόσβαση για τα δύο πρώτα κεφάλαια του παιχνιδιού, δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη κυκλοφορία, στις 15 του ίδιου μήνα.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer που συντρόφεψε την ανακοίνωση του τίτλου:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*