Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox & Bethesda Games Showcase: Οι τίτλοι της Riot Games μπαίνουν στο Xbox Game Pass (trailer)

Μια απρόσμενη ανακοίνωση ήρθε αρκετά νωρίς στο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, όταν αποκαλύφθηκε ότι Xbox Game Pass και Riot Games θα συμπλέουν προς όφελος των παικτών.

Οι συνδρομητές Xbox Game Pass θα μπορούν να απολαύσουν γενναιόδωρα προνόμια στα League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics και Valorant.


Συγκεκριμένα, στα League of Legends και League of Legends: Wild Rift, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε όλους τους champions όπως και πρόσβαση σε όλους τους επερχόμενους champions – πρόκειται για 160+ χαρακτήρες στο πρώτο και 80+ στο δεύτερο παιχνίδι.

Αντίστοιχα, στο Valorant θα συμβεί το ίδιο, προσφέροντας πρόσβαση σε όλους τους χαρακτήρες αλλά και σε όσους κυκλοφορήσουν στο εξής.

Για το Legends of Runeterra, οι συνδρομητές στην υπηρεσία θα αποκτήσουν το Foundations Set, δίνοντάς τους ένα προβάδισμα μέσω των περιλαμβανόμενων καρτών.

Τέλος, για το Teamfight Tactics θα προσφέρεται πρόσβαση σε μια κυλιόμενη λίστα χαρακτήρων Tier One Little Legends, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να τους αξιοποιήσουν στη μάχη αλλά και να τους δοκιμάσουν προτού αποκτήσουν κάποιον.

Κάτι ακόμη που προκαλεί ενδιαφέρον, είναι η διαθεσιμότητα των τίτλων σε συνδυασμό με το Game Pass. Τα League of Legends, Valorant και Legends of Runeterra είναι διαθέσιμα για PC (το τελευταίο και για smartphones), όμως τα League of Legends: Wild Rift και Teamfight Tactics διατίθενται αποκλειστικά για smartphones. Είναι η πρώτη φορά που τίτλοι για smartphones συμπεριλαμβάνονται στο Game Pass κι η λογική λέει πως θα ακολουθήσουν κι άλλα παιχνίδια στο μέλλον.

Τα παραπάνω θα γίνουν διαθέσιμα στους συνδρομητές τον ερχόμενο χειμώνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*