Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox & Bethesda Developer_Direct: Λεπτομέρειες για το Forza Motorsport (trailer)

Κατα την διάρκεια του Xbox & Bethesda Developer_Direct, είδαμε λεπτομέρειες για τον επερχόμενο τίτλο της Turn 10, Forza Motorsport. Οι developers, κατά την παρουσίαση, εστίασαν στην μεγάλη αναβάθμιση στον ρεαλισμό, τα γραφικά και τον ήχο του παιχνιδιού.

Το Forza Motorsport θα έχει 500 πραγματικά μοντέλα αυτοκινήτων στην συλλογή του στο λανσάρισμα. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν 800 ξεχωριστές αναβαθμίσεις και παραμετροποιήσεις, δίνοντας την δυνατότητα στον παίκτη να φτιάξει το αυτοκίνητό του όπως ακριβώς το θέλει.


Τα αυτοκίνητα φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα ανάπτυξης χρησιμοποίησε σπεκτροφωτόμετρο, το οποίο προσομοιώνει ταυτόχρονα την συμπεριφορά του φωτός σε πολλαπλά σημεία του κάθε αυτοκινήτου. Το νέο μοντέλο για την μπογιά των αυτοκινήτων, προσομοιώνει ακριβώς το είδος του χρώματος, αν αυτό είναι ματ, μεταλλικό, καθώς και τις στρώσεις χρώματος που υπάρχουν σε κάθε επιφάνεια. Μάλιστα, οι ζημιές στο κάθε αυτοκίνητο εξαρτώνται απο το σημείο, την ταχύτητα, την γωνία κρούσης και πολλά άλλα στοιχεία, για να φαίνονται όσο πιο ρεαλιστικές γίνεται. Κάθε αμάξι θα μαζεύει σκόνη, η οποία θα συγκεντρώνεται πιο έντονα σε σημεία χαμηλής πίεσης αέρα, όπως γύρω από τις τρύπες των spoilers και των αεροτομών.



Η Turn 10 έχει κατασκευάσει νέα simulation physics. Στα λόγια των developers, η μηχανή φυσικής είναι μεγαλύτερη απο αυτήν των Forza Motorsport 5,6 και 7 αθροιστικά.

Το νέο Forza Motorsport θα κυκλοφορήσει με 20 διαφορετικά περιβάλλοντα, το καθένα απο τα οποία θα έχει διαφορετικές διατάξεις για τις πίστες. Σε αυτά τα 20 περιβάλλοντα θα υπάρχουν αγαπημένα μέρη της κοινότητας και πέντε νέες τοποθεσίες. Μια από αυτές προβλήθηκε στο event, λαμβάνει χώρα στην Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Kyalami. Τα περιβάλλοντα θα έχουν πλήρη βλάστηση και το κοινό θα είναι πλήρως 3D.

Η δυναμική ώρα ημέρας κάνει την εμφάνισή της και στο Forza Motorsport, με τον ήλιο να αλλάζει τοποθεσίες ανάλογα με την ώρα που τρέχετε. Οι σκιές και οι φωτισμοί προσαρμόζονται αναλόγως. Η θερμοκρασία στην πίστα και η επιρροή στα λάστιχα θα προσαρμόζεται επίσης ανάλογα με το φως και την εξωτερική θερμοκρασία.

Forza Motorsport - Tracks

Η Turn 10 συνεργάστηκε με την Windows Sonic και την Dolby Atmos για να δημιουργήσει ρεαλιστικό ήχο, ο οποίος θα απορροφά τον παίκτη στην εμπειρία του παιχνιδιού. Έχει γίνει ξεχωριστή δουλειά για τον ήχο των ελαστικών, των κινητήρων, των turbo, των αναρτήσεων και των εξατμίσεων.

Δυστυχώς, η Microsoft δεν μας έχει δώσει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Forza Motorsport γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Turn 10

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Xbox Game Studios

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Forza Motorsport
    • 3+ pegi 3+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://forza.net/motorsport FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7.5

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*