Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Welcome Hub, Party Share και πολλά άλλα φέρνει στο νέο system software update του PS5

*
Το system software update 24.06 του PlayStation 5 είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη. Μεταξύ άλλων προσθέτει το “Welcome Hub”, έναν νέο εξατομικευμένο χώρο στην αρχική οθόνη της κονσόλας που οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν με διαφορετικά widgets που εμφανίζουν χώρο αποθήκευσης κονσόλας, τα επίπεδα μπαταρίας για αξεσουάρ, τους διαδικτυακούς φίλους, τα τρόπαια και πολλά άλλα. Η λειτουργία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για τους Ευρωπαίους χρήστες σταδιακά, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Κάτι ακόμα ενδιαφέρον είναι η νέα λειτουργία Party Share που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται links για party chats σε οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει ακόμη και σε χρήστες που δεν έχουν προστεθεί στη λίστα φίλων του PlayStation Network να συμμετέχουν σε μια φωνητική συνομιλία. Μια ενημέρωση του PlayStation app που αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες θα εισάγει μια παρόμοια λειτουργία.


Στα παραπάνω προστίθενται εξατομικευμένα 3D audio profiles για headphones και earbuds, όπως επίσης μια νέα ρύθμιση για το Remote Play που κάνει δυνατή την ενεργοποίησή του από μεμονωμένους χρήστες.

Όπως πάντα, στο PlayStation Blog θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το update. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*