Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Warhammer 40,000: Space Marine 2 – Μόνο για λόγους cross play η εγκατάσταση του Epic Games client στο Steam

*
Η Focus Entertainment διευκρινίζει ότι δεν απαιτείται να συνδέσετε τον λογαριασμό που έχετε στο Steam με έναν στο Epic Games Store προκειμένου να παίξετε Warhammer 40,000: Space Marine 2. Όταν ξεκινάει το παιχνίδι στην πλατφόρμα της Valve εγκαθίσταται ο Epic Online Services client με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει αποδεκτή η EULA (End User Licence Agreement) του τίτλου. Αυτό γίνεται προκειμένου να υποστηρίζεται το cross play για παίκτες που χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες και να συγχρονίζονται οι λίστες φίλων μεταξύ αυτών.

Η εταιρεία αναφέρει πως πρόκειται για κάτι που δεν έγινε εξ’ αρχής κατανοητό από μια ομάδα παικτών και για τον λόγο αυτό θεώρησε πως έπρεπε να προσφέρει εξηγήσεις για την κατάσταση.


Μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψε ένας από αυτούς στο Reddit.

Space Marine 2 is sitting at 55% on Steam due to stealth installation of Epic Online Services, Saber EULA which makes you acknowledge and consent to the processing and transfer of personal data collection, and bugs.
byu/saltysteve0621 inWarhammer40k
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*