Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: EA Sports FC 25 και PS5 κατέκτησαν το βρετανικό κοινό τον Σεπτέμβριο

*
Αν και κυκλοφόρησε επίσημα στο τέλος του μήνα, το EA Sports FC 25 κατόρθωσε, όπως ήταν αναμενόμενο να πιάσει κορυφή στα UK Charts. Παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις του ήταν μειωμένες κατά 4,6% σε σχέση με το EA Sports FC 24, σύμφωνα με στοιχεία της GSD που δημοσιεύει η ιστοσελίδα GamesIndustry.biz.

Το Warhammer 40,000: Space Marine 2 βρέθηκε στη δεύτερη θέση και είναι το τρίτο best-seller από κυκλοφορίες του 2024, πίσω μόνο από το EA Sports FC 25 και το Helldivers 2. Στην τρίτη θέση το The Crew 2 της Ubisoft, χάρη στις γενναίες εκπτώσεις που έτρεξαν πρόσφατα.


Στην τέταρτη θέση έκανε πρεμιέρα το Astro Bot, ενώ από άλλες νέες κυκλοφορίες, το NBA 2K25 ήταν όγδοο και το The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom έκλεισε τη δεκάδα.

Συνολικά, τον Σεπτέμβριο του 2024 πουλήθηκαν στη Μ. Βρετανία 3,9 εκατομμύρια video games για κονσόλες και υπολογιστές, νούμερο αυξημένο κατά 8% από έτος σε έτος.

Περνώντας στο hardware, το PS5 ήταν η κορυφαία κονσόλα σε πωλήσεις, γεγονός στο οποίο βοήθησε σημαντικά το All-Digital Edition, που είχε τον δεύτερο καλύτερο μήνα του μετά τον Δεκέμβριο του 2023. Τα Xbox Series X και Xbox Series S βρέθηκαν μπροστά από το Nintendo Switch.

Η πρώτη δεκάδα των gaming charts έχει ως εξής:

1. EA Sports FC 25 (EA)
2. Warhammer 40,000: Space Marine 2 (Pullup Entertainment)
3. The Crew 2 (Ubisoft)
4. Star Wars Outlaws (Ubisoft)
5. Astro Bot (Sony)
6. Hogwarts Legacy (Warner Bros)
7. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
8. NBA 2K25 (2K Games)
9. Kingdom Come: Deliverance (Deep Silver)
10. The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom (Nintendo) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*