Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

UK Charts: EA Sports FC 24 και PS5 ξανά μαζί στην κορυφή τον Ιούλιο

*
Το EA Sports FC 24 παρέμεινε στην κορυφή των UK charts και τον Ιούλιο, ενώ το PS5 ήταν για μια ακόμα φορά η κονσόλα με τις καλύτερες πωλήσεις. Έχοντας λάβει ώθηση από την πραγματοποίηση του Euro 2024, οι πωλήσεις του ποδοσφαιρικού τίτλου της EA ήταν κατά 46% περισσότερες σε σύγκριση με εκείνες του FIFA 23 τον Ιούλιο του 2023. Το Grand Theft Auto 5 διατήρησε τη δεύτερη θέση και η πεντάδα συμπληρώθηκε από το Elden Ring, το Hogwarts Legacy και το Red Dead Redemption 2. Επίσης, μετά την κυκλοφορία του expansion με τίτλο Dawntrail, το Final Fantasy 14: A Realm Reborn σκαρφάλωσε στην έκτη θέση τον Ιούλιο. Από νέες κυκλοφορίες, την καλύτερη επίδοση είχε το EA Sports College Football 25, που όμως δεν μπόρεσε να κατορθώσει κάτι καλύτερο από την έβδομη θέση.

Επίσης, οι συνολικές πωλήσεις παιχνιδιών για PC και κονσόλες τον προηγούμενο μήνα κατέγραψαν πτώση 2,9% συγκριτικά με τον Ιούλιο του 2023.


Όσον αφορά το κομμάτι του hardware, οι πωλήσεις κονσολών μειώθηκαν κατά 30% από έτος σε έτος. Όπως προαναφέρθηκε, το PS5 παρέμεινε πρώτο, δεύτερο ήταν το Nintendo Switch και ακολούθησαν τα Xbox Series X|S.

Η νεότερη κονσόλα της Sony έφτασε τα τέσσερα εκατομμύρια πωληθέντα συστήματα στη Μ. Βρετανία τον προηγούμενο μήνα, νούμερο στο οποίο έφτασε με καθυστέρηση 31 εβδομάδων σε σχέση με το PS4. Επιπλέον, το PS5 βρίσκεται στην πέμπτη θέση με τις ταχύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περνώντας στα περιφερειακά, το PlayStation Portal ήταν πρώτο σε πωλήσεις και δεύτερο το DualSense controller του PS5.

Το top 10 των video games στη Μ. Βρετανία τον Ιούλιο έχει ως εξής:

1. EA Sports FC 24 (EA)
2. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
3. Elden Ring (Bandai Namco)
4. Hogwarts Legacy (Warner Bros.)
5. Red Dead Redemption 2 (Rockstar)
6. Final Fantasy 14: A Realm Reborn (Square Enix)
7. EA Sports College Football 25 (EA)
8. F1 24 (EA)
9. NBA 2K24 (2K Games)
10. Luigi’s Mansion 2 HD (Nintendo) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*