Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τροποποιημένο Nintendo Switch γονατίζει από το Baldur's Gate 3 (video)

Ένα τροποποιημένο Nintendo Switch με 8GB of RAM μπορεί να τρέξει αρκετά καλά ορισμένα παιχνίδια για PC, όχι όμως πρόσφατες κυκλοφορίες. Σε μια νέα δοκιμή, ο χρήστης του YouTube, naga χρησιμοποίησε μια κονσόλα με 8 GB RAM, CPU που τρέχει στα 2,6 GHz και GPU στο 1,26 GHz τρέχοντας μιας σειρά από παιχνίδια με τη βοήθεα του Box64 + Wine σε L4T Ubuntu 18.04 με custom kernel OS. Το Devil May Cry 5 έτρεξε αρκετά καλά, παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να σταθεροποιηθεί στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Όμως, σε παιχνίδια όπως το Baldur's Gate 3, το Shadow of the Tomb Raider, το Fallout 4 και το Assassin's Creed Unity, το σύστημα αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες. Όσον αφορά το παιχνίδι της Larian Studios, η κονσόλα δεν μπόρεσε ούτε καν να φτάσει τα 20 fps, αλλά και μόνο το γεγονός ότι το έτρεξε θεωρείται επίτευγμα. Ακόμα χειρότερη η κατάσταση με το νεότερο Tomb Raider, όπου ο ρυθμός ανανέωσης δεν ξεπέρασε το μονοψήφιο νούμερο. Το τροποποιημένο Nintendo Switch έτρεξε επίσης την αρχική έκδοση του Crysis, με όχι σταθερές επιδόσεις και δεν ήταν ακριβώς playable.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*