Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρόμο και δράση σε στυλ 16-bit υπόσχονται τα RetroRealms: Halloween και RetroRealms: Ash vs Evil Dead (trailer)

Η Boss Team Games και η WayForward, σε συνεργασία με τις Compass International Pictures, Forward Front, Lionsgate και STARZ ανακοίνωσαν τα pixel art side-scrolling platformers RetroRealms: Halloween και RetroRealms: Ash vs Evil Dead. Αναμένονται στις 18 Οκτωβρίου 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Στο RetroRealms: Halloween πρωταγωνιστεί ο Michael Myers. Θα πρέπει να δώσει σκληρές μάχες για να περάσει από μια σειρά επιπέδων, με γραφικά και ήχους που θυμίζουν την ταινία Halloween. Διασχίζοντας το Haddonfield, θα αντιμετωπίσετε γνώριμα πρόσωπα από την ταινία και θα πρέπει να βγείτε αλώβητος από δοκιμασίες που διεκδικούν το αίμα σας.


Το Ash vs Evil Dead είναι ένα ακόμα παιχνίδι τρόμου, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Ash Williams. Οπλισμένος με το αλυσοπρίονό τους και την καραμπίνα του, ο Ash θα τα βάλει με τις ορδές των Deadite. Ταξιδεύοντας στο Dark Realm θα προσπαθήσει να σώσει την ανθρωπότητα από το Necronomicon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*