Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρίτο studio άνοιξε η Playground Games, developer του Fable

*
Η Playground Games, developer του Fable φαίνεται ότι άνοιξε και τρίτο studio. Όπως εντόπισε το Wccftech, η βρετανική εταιρεία έχει πλέον τρία studios, όλα στην περιοχή του Leamington Spa.

“Σήμερα, η Playground έχει τρία παγκοσμίου κλάσης studios στο Leamington Spa”, αναφέρει το About tab της σελίδας της στο LinkedIn.


“Στην αρχική μας έδρα, συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε και να αναπτύσσουμε την τεράστια, γεμάτη ζωή κοινότητα του Horizon. Στα νέα μας studios στην άλλη άκρη της πόλης, είμαστε ενθουσιασμένοι που αναπτύσσουμε το Fable, μια νέα αρχή για το θρυλικό franchise”.

To Fable αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025, για Xbox Series X, Xbox Series S και PC, ενώ από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του θα προστεθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass Ultimate και του PC Game Pass. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*