Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τριψήφιο αριθμό ωρών θα απαιτεί το STALKER 2 για να ολοκληρωθεί στο 100%

*
Το STALKER 2 παρουσιάστηκε και πρόσφατα στη Gamescom 2024 και η ομάδα ανάπτυξής του έκανε μερικές ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στην έκθεση για τη διάρκειά του. Όσοι από τους δημοσιογράφους έπαιξαν ένα 20λεπτο demo σε ειδικές παρουσιάσεις, είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν και με τους developers και σε ένα από αυτά τα demos, η ομάδα ανάπτυξης μίλησε και για τη διάρκεια του τίτλου, αναφέροντας πως όποιος ενδιαφέρεται για ολοκλήρωση στο 100% θα πρέπει να «δαπανήσει» σχεδόν 100 ώρες.

Ο Yevnhenii Kulyk ανέφερε στο GamesRadar πως το παιχνίδι είναι τεράστιο και θα έχει έναν πολύ μεγάλο χάρτη που θα καλεί τους πάντες να τον εξερευνήσουν εις βάθος. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλα όσα ζήσετε έρχονται από τους ταλαντούχους δημιουργούς μας σε όλα τα επίπεδα. Δεν θα εντοπίσετε ίδια δωμάτια ή χώρους σε διαφορετικά σημεία. Κάθε παίκτης του STALKER 2 θα ζήσει τη δική του ιστορία».


Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*