Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία χρόνια μετά, η Square Enix έδωσε σημάδια ζωής για το remake του Dragon Quest 3 (video)

*
Η Square Enix έκανε το πρώτο tease για το HD-2D remake του Dragon Quest 3 μετά από τρία χρόνια. Τον Μάιο του 2021 η εταιρεία είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει πέντε νέα Dragon Quest games, μεταξύ αυτών το remake του Dragon Quest 3 σε στυλ HD-2D. Όμως, από τότε δεν υπήρχε κάτι νεότερο και όπως είναι απόλυτα λογικό, κάποιοι είχαν την απορία αν συνεχίζεται η ανάπτυξή του.

Με αφορμή τους εορτασμούς για τη Dragon Quest Day, η Square Enix ανάρτησε ένα teaser video στον επίσημο λογαριασμό του Dragon Quest στο X, αφήνοντας να εννοηθεί πως έρχονται επιπλέον πληροφορίες. Τα πλάνα παρουσιάζουν το σύμβολο από το λογότυπο του Dragon Quest, με τη φράση "the legacy begins". Η ανάρτηση αναφέρει επίσης: “Ο θρύλος του Erdrick πλησιάζει".


Επιπλέον, σύμφωνα πάντοτε με το teaser, το παιχνίδι αναμένεται για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*