Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία παιχνίδια του Game Boy Advance προστέθηκαν στο Nintendo Switch Online (trailer)

Νέες προσθήκες στο Nintendo Switch Online μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά, η ιαπωνική εταιρεία μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια του Game Boy Advance, τα οποία ως τώρα ήταν διαθέσιμα μόνο στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Πρόκειται για τα: Densetsu no Starfy, Densetsu no Starfy 2 και Densetsu no Starfy 3, τα οποία θα βρείτε ήδη στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Στα ιαπωνικά, Densetsu σημαίνει θρύλος και το Starfy - Prince of Pufftop Kingdom, ο ήρωας με τη χρυσή καρδιά και λάτρης των εξερευνήσεων κάτων από την επιφάνεια του νερού είναι έτοιμος να σας δείξει τι τον κάνει τόσο θρυλικό. Ο Starfy, μαζί με την αδελφή του τη Starly και τον καλύτερό του φίλο, τον Moe σας περιμένουν σε μια συναρπαστική τριλογία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*