Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρία παιχνίδια Call of Duty έρχονται στο Xbox Cloud Gaming

*
Μέσα στον μήνα που ήδη διανύουμε, η Microsoft θα φέρει το Call of Duty: Black Ops 6, το Call of Duty: Modern Warfare III και το Call of Duty: Warzone στο Xbox Cloud Gaming. Πιο συγκεκριμένα, το Call of Duty: Black Ops 6 θα είναι playable μέσω του Xbox Cloud Gaming από την ημέρα που θα λανσαριστεί, δηλαδή στις 25 Οκτωβρίου και την ίδια ημέρα θα γίνουν διαθέσιμοι οι άλλοι δύο τίτλοι που προαναφέρθηκαν. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος τίτλος της σειράς Call of Duty προστίθεται στο Xbox Cloud Gaming, μετά την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Είναι μια νίκη της κοινότητας των παικτών, όπως δηλώνει η Ashley McKissick, corporate vice president of gaming experiences & platforms του Xbox.

Για την αναπαραγωγή των παιχνιδιών απαιτείται συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate και το κατάλληλο hardware, όπως κονσόλα Xbox, PC, φορητές συσκευές, συσκευές Amazon Fire TV, Meta Quest headsets και ορισμένες τηλεοράσεις Samsung.


Infographic showing Call of Duty's cloud gaming status 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*