Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το «ψηφιακό» Xbox Series X

*
Η Microsoft ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του «ψηφιακού» Xbox Series X και δύο άλλων μοντέλων κονσολών. Η λευκή, χωρίς οπτικό δίσκο κονσόλα του 1TB θα γίνει αρχικά διαθέσιμη στις 15 Οκτωβρίου, με ορισμένες χώρες να παίρνουν σειρά στις 29 του ίδιου μήνα. Θα συνοδεύεται από το επίσης λευκό 1TB Xbox Series S και ένα special edition 2TB «Galaxy Black» Xbox Series X με disc tray. Τα τρία συστήματα είναι προς το παρόν διαθέσιμα για προ- παραγγελία και σύμφωνα με τη Microsoft θα τοποθετηθούν στα ράφια όλων των περιοχών που υποστηρίζεται το hardware του Xbox.

Στην περιγραφή του Xbox Series X αναφέρεται ότι οι παίκτες θα απολαύσουν gaming σε ανάλυση 4K, ρυθμό ανανέωσης στα 120 fps και Direct X ray tracing. Για το Xbox Series S, η περιγραφή αναφέρει τη λειτουργία Quick Resume, χρόνους φόρτωσης στην ταχύτητα του φωτός και ρυθμό ανανέωσης επίσης στα 120 fps.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Για το Xbox Series S, η περιγραφή λέει:
      1ον] Αναφέρει τη λειτουργία Quick Resume. ΟΚ και σωστό!
      2ον] Ρυθμό ανανέωσης επίσης στα 120 fps. Εδώ βλέπω φούμαρα, αλλά ΟΚ μιας που λίγο πολύ όλοι λένε!
      3ον] Χρόνους φόρτωσης στην ταχύτητα του φωτός.....Χαχαχαχαχαχαχαχαααααα Ε..εδώ το χάσατε όμως ρε!!

*