Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το party-based Soulslike action RPG Deathbound (trailer)

Το party-based Soulslike action RPG Deathbound θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου 2024 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, GOG), όπως ανακοίνωσαν η Tate Multimedia και η Trialforge Studio.

Αρνηθείτε τον Θάνατο, αγκαλιάστε τους πεσόντες και επιβιώστε σε μια βάναυση πραγματικότητα όπου η Ζωή και ο Θάνατος δεν ήταν βρίσκονταν ποτέ σε μεγαλύτερη σύγκρουση.


Τοποθετημένο σε έναν σκοτεινό κόσμο φαντασίας όπου η Πίστη και η Επιστήμη δεν ήταν ποτέ περισσότερο σε αντίθεση, ο κόσμος του Deathbound είναι γεμάτος από φρικτά πλάσματα και ανένδοτους πολεμιστές. Η ανίερη σταυροφορία δεν μπορεί να σφυρηλατηθεί μόνη της, καθώς οι παίκτες πρέπει να καλέσουν τους νεκρούς του Zieminal αν θέλουν να έχουν ελπίδα να επιβιώσουν. Θα γίνετε ένα με τους πεσόντες πολεμιστές που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και θα μεταμορφωθείτε δυναμικά σε κάθε χαρακτήρα κατά τη διάρκεια της μάχης, με το μοναδικό στο είδος party system του Deathbound.

Περισσότερα στο παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*