Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tokyo Game Show 2024: Η ανάρτηση του Hideo Kojima κινεί τις υποψίες για παρουσία του Death Stranding 2: On the Beach

*
Οι διοργανωτές του Tokyo Game Show 2024 ανακοίνωσαν τις εταιρείες και τους developers που θα λάβουν μέρος στο event, με παρουσιάσεις δια ζώσης και online. Μεταξύ αυτών θα συμμετέχουν εταιρείες όπως η Capcom, η Konami και η Sony Interactive Entertainment που τα τελευταία χρόνια βρίσκονταν εκτός διοργάνωσης.

Η τελευταία παρουσία της Sony ήταν το 2019, περίοδος που κυκλοφόρησε το Death Stranding. Εν όψει και της παρουσίας του Hideo Kojima στο Tokyo Game Show 2024, αυτό που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς είναι πως ίσως αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο Death Stranding 2: On the Beach.


Επίσης, είναι η πρώτη φορά που η Microsoft δεν θα συμμετέχει στη διοργάνωση οπότε δεν θα μάθουμε πληροφορίες για το horror game OD που ετοιμάζει ο Kojima. Το Tokyo Game Show 2024 θα διεξαχθεί από τις 26 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*