Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox ενσωματώνει την υπηρεσία Nvidia GeForce Now

*
Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Microsoft θα παρέχεται η δυνατότητα να παίξετε τους τίτλους που υποστηρίζονται από την υπηρεσία Νvidia GeForce Now, μέσω της ιστοσελίδας Xbox.com. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο πρέπει να έχετε συνδρομή PC Game Pass ή Nvidia GeForce NOW.

Η εν λόγω συνεργασία των δύο εταιρειών δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς να έρθουν σε επαφή με τίτλους first-party που προηγουμένως δεν είχαν την ευκαιρία. Πλέον, μπορείτε να παίξετε τίτλους του Xbox που έχετε αγοράσει από το Steam, μέσω της υπηρεσίας Nvidia GeForce Now. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τον λογαριασμό του Steam με την υπηρεσία.


Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τίτλους που έχετε αγοράσει από το Microsoft Store με μόνη προϋπόθεση να έχετε ενεργή συνδρομή στο Game Pass.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*