Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox αποσύρει την απαίτηση για τηλεφωνικό αριθμό στους servers του Discord

*
Η Microsoft κάνει λίγο πιο εύκολη την χρήση του Discord στα Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S. Πιο συγκεκριμένα, η απαίτηση που προϋπήρχε για καταχώρηση του κινητού τηλεφώνου πριν την χρήση των Discord Servers θα καταργηθεί. Πραγματοποιούνται δοκιμές στο Microsoft Insider program για να βρεθεί ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτή η αλλαγή, πριν κυκλοφορήσει δημόσια για όλους τους παίκτες.

Η δυνατότητα χρήσης του Discord σε πλατφόρμες Xbox ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, με τις δύο εταιρείες να πραγματοποιούν βελτιώσεις για την εμπειρία των χρηστών από τότε. Παρόλα αυτά, η διαδικασία μέχρι στιγμής δεν είναι και η πιο πρακτική. Οι χρήστες πρέπει πρώτα να συνδέσουν τα Xbox και Discord accounts τους. Έπειτα, πρέπει να κατεβάσουν το Xbox mobile app στο κινητό τους, το οποίο επίσης πρέπει να αντιστοιχήσουν σε κονσόλα. Στην συνέχεια, εκκινείται η εφαρμογή του Discord σε mobile ή Desktop και όταν συνδεθούν φωνητικοί χρήστες, τότε μπορούν να επιλέξουν μεταφορά κλήσης στην κονσόλα τους. Έπειτα πρέπει να επιβεβαιώσουν αυτή την κίνηση από το Xbox mobile app.


Γίνεται αντιληπτό λοιπόν, πως και η ίδια η Microsoft θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το Discord. Στο επερχόμενο update για τις κονσόλες Xbox, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν έναν discord server με voice channels. Εφόσον το Xbox account τους είναι συνδεδεμένο με το Discord account τους, θα μπορούν να συνδεθούν αμέσως σε έναν server και να μπορούν να συνομιλούν με τους συμπαίκτες τους

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*