Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To trailer του GTA 6 ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια views

*
Το πρώτο trailer του GTA VI συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον της κοινότητας των παικτών για το επερχόμενο video game της Rockstar Games. Έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από την ημερομηνία που αποκαλύφθηκε, στις 5 Δεκεμβρίου 2023 και ως τώρα έχει φτάσει τα 200 εκατομμύρια views. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, το trailer του GTA V έχει περίπου 111 εκατομμύρια views και βρίσκεται στο YouTube εδώ και δώδεκα χρόνια. Σημειώνεται ότι το trailer για το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς Grand Theft Auto έσωσε ώθηση και στο τραγούδι του Tom Petty, Love Is a Long Road, με αύξηση των streams του στο Spotify κατά 36.979% την ίδια περίοδο.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι το GTA 6 θα κυκλοφορήσει το 2025, για PS5, Xbox Series S και Xbox Series X. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*