Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Witcher 4 προπορεύεται σε ανάπτυξη σε σχέση με τα υπόλοιπα projects της CD Projekt Red

*
Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast The Flow, ο associate game director, Pawel Sasko, μίλησε σχετικά για τους επερχόμενους τίτλους της CD Projekt Red. Ο ίδιος είπε πως τα παιχνίδια που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν θα τα δούμε σύντομα.

Ο τίτλος που βρίσκεται λίγα βήματα πιο μπροστά είναι το The Witcher 4. Αυτό δεν είναι κάτι που μας κάνει έκπληξη μιας και οι περισσότεροι developers του studio ασχολούνται με το συγκεκριμένο project. Η επόμενη προσθήκη της σειράς με κωδική ονομασία Polaris αποτελεί το πρώτο μέρος μιας νέας τριλογίας, πολλά υποσχόμενη, διατηρώντας παράλληλα τη συνταγή της επιτυχίας.


Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι πως ο Geralt of Rivia δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής του επόμενου παιχνιδιού, κάτι που ίσως κεντρίσει το ενδιαφέρον των οπαδών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*