Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam σάς επιτρέπει πλέον να γράφετε τις καλύτερες στιγμές των games σας!

*
Ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν πολύ οι fans φαίνεται πως ήρθε στο Steam από την Valve. Η εταιρεία προσέθεσε στην πρόσφατη beta ένα χρήσιμο εργαλείο που καταγράφει την δράση σας στα games και σας επιτρέπει να τα κάνετε edit και να τα μοιραστείτε με μεγάλη ευκολία, τόσο από το desktop PC όσο και από το Steam Deck σας. To Steam ξεκίνησε να λειτουργεί το 2003 και απέκτησε τα τελευταία χρόνια τεράστια φήμη και πελατειακή βάση.

Το Steam Game Recording θα είναι μια νέα σουίτα εργαλείων και προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στη beta. Για να μπείτε εκεί, θα πρέπει να πάτε στο menu, στα settings, μετά στο interface και από εκεί να επιλέξετε τις επιλογές της beta. Έπειτα, μπορείτε να επανεκκινήσετε την εφαρμογή και να γράψετε τα αγαπημένα σας στιγμιότυπα από τα PC games που έχετε στην κατοχή σας.


Σε κάποια παιχνίδια, δε, θα μπορείτε να τοποθετήσετε και custom markers στο gameplay σας για να μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα σημεία πιο εύκολα στο μοντάζ. Οι εγγραφές θα γίνονται σε αρχεία μορφής .mp4, άρα θα μπορείτε να τα μοιραστείτε και να τα επεξεργαστείτε με οποιοδήποτε σχετικό πρόγραμμα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Steam Game Recording εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*